Workshop schilderen

Workshop schilderen: creatief bezig zijn, buiten of binnen

Tijdens onze workshop schilderen bent u creatief bezig én u houdt er iets unieks aan over. U geeft op bijzondere wijze invulling aan uw feest of jubileum met de workshop schilderen. Met familie, vrienden of collega’s werkt u individueel of gezamenlijk aan een kunstwerk.

Geen ervaring nodig

Voor de workshop schilderen hoeft u geen Rembrandt te zijn. Voor u begint krijgt u namelijk uitleg over de materialen en hun mogelijkheden. Ook krijgt u voldoende tips om u op weg te helpen met uw eigen schilderij. Heeft u tijdens het schilderen vragen? Geen probleem, ook tijdens de workshop zijn wij er om uw vragen te beantwoorden.

Uw eigen schilderij of (zelf)portret

De meeste gezelschappen kiezen ervoor om alle deelnemers zelf te laten experimenteren met compositie, kleur en vorm. Iedereen krijgt een canvas van 40 x 50 cm en kan aan de slag. U kunt hier natuurlijk een thema aan koppelen zoals het maken van een (zelf)portret in de stijl van Andy Warhol.

Gezamenlijk een groot schilderij maken

Met de hele groep werken aan één groot schilderij is ook te gek. We doen dit vaak met een bepaald thema zoals een jubileum, het logo van het bedrijf of ter ere van een bekende kunstenaar. Elke deelnemer krijgt een bepaalde tijd om verder te schilderen waar zijn of haar voorganger gestopt is.

Actionpainting: abstract schilderen op alle mogelijke manieren

Heeft u ook altijd al eens willen gooien met verf zonder dat u bang hoeft te zijn voor geknoei? Bij de Cranehoeve kan dat tijdens de workshop actionpainting. Gooien, druppelen, spatten, eigenlijk alles behalve traditioneel schilderen met kwast is toegestaan. Zo maakt u uw eigen unieke abstracte schilderij dat een plek bij u thuis verdient.van.dit arrangement is mogelijk van af 10 pers.of 8 pers met bbq/steengril.

Schilderworkshop: prijzen en mogelijkheden

De prijzen van de workshop schilderen zijn als volgt:

  • Workshop schilderen | € 22,50 per persoon
  • De workshop is prima te combineren met een lunch, buffet of diner bij de Cranehoeve

Reserveren of meer info?

We beantwoorden graag al uw vragen over de workshop schilderen. Laat een bericht achter, bel naar 0495-496507 of kom langs in ons partycentrum aan St. Cornelisplein 2 in Gastel.