Solextocht

fotopompsolex

fotogroepsolex


Solextocht vanaf de Cranehoeve: door een mooie omgeving solexen

Brabant heeft veel heel mooie natuur om door te solexen. In de bosrijke omgeving van partycentrum de Cranehoeve loopt de ‘Smokkelroute’ dwars door allerlei pittoreske dorpjes. Tijdens een ontspannen solextour ziet u mooie wateren en Cranendonckse bezienswaardigheden. Onze gids laat u de mooiste plekken van Oost-Brabant zien.

Een authentiek stukje techniek

Het Franse bedrijf Solex maakte de bijzondere combinatie van een fiets en een brommer tussen 1946 en 1988. De Solex heeft een hulpmotor die het voorwiel direct aandrijft met een snelheid van ongeveer 25 km/uur. Vooral in de jaren ’60 waren de Solexen veel te vinden in het straatbeeld. Dankzij onze solexverhuur houden we dat nostalgische gevoel in leven.

Veilig een solex huren in het Brabantse Gastel

Vanzelfsprekend worden onze solexen goed onderhouden, zodat u een veilige solextour heeft. Voor vertrek krijgt u een korte instructie over het rijden op een solex. De bediening is erg makkelijk, dus u bent snel op weg. Onze gids is altijd in de buurt om u te helpen.

Solexen: prijzen en mogelijkheden

De prijzen van de workshop schilderen zijn als volgt:

  • Solextour door Gastel en omgeving | € 37.50.- per persoon tot 10pers meer personen € 35.00  pp.
  • Solexen is prima te combineren met een hapje en een drankje. Bijvoorbeeld solexen en BBQ/Steengrill voor € 55,00, per persoon  er is ook een combi tocht van € 25.50 p.p.+ bbq/steengrill € 20.75.
  • Ook combinaties met andere activiteiten zijn vanzelfsprekend geen enkel probleem, zoals een solextour met countrygolf voor € 45.00 per persoon.
  • Om solex te mogen rijden moet u minimaal 16 jaar oud zijn en in bezit van een bromcertificaat of rijbewijs. Een helm is niet verplicht.

Reserveren of meer info?

We beantwoorden graag al uw vragen over de solexverhuur en de solexrit. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te reserveren.