Met de meermansfiets op pad

De meermansfiets of de familiefiets is perfect voor een leuk uitje. Met 4 tot 6 personen op 1 fiets door het mooie landelijke, bosrijke Brabantse landschap fietsen is namelijk ontzettend gezellig. Voor u vertrekt krijgt u van ons een duidelijke routebeschrijving met opdrachten voor onderweg.

Lol op de meermansfietsen

Zo’n grote meermansfiets is natuurlijk al grappig om te zien, maar de opdrachten vergroten de pret alleen maar. Door af te wisselen in het trappen draagt iedereen zijn of haar steentje bij, ook erg geschikt als teambuilding activiteit. Na de fietstocht op de familiefietsen is het leuk om na te genieten met een smakelijk arrangement in ons restaurant!

3 verschillende fietsroutes

We hebben 3 fietsroutes voor u samengesteld, die allemaal beginnen bij de Cranehoeve:

  • Een sportieve meermansfiets-route | € 8,50 p.p.
  • Een picknick-meermansfiets-route | € 8,50 p.p.
  • De toeristische meermansfiets-route | € 8,50 p.p.

Combineer de meermansfiets met boerengolf

Een tocht op de familiefiets combineren met boerengolf is ook erg leuk. Op het parcours probeert u de holes in zo min mogelijk slagen af te leggen. Lekker fietsen in de natuur én parcoursgolf spelen is een prima combinatie. Al vanaf € 12,- per persoon! of een combi met de solex voor maar € 20.00 pp.

Meer informatie of direct een tocht op de meermansfiets reserveren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct reserveren voor uw gezelschap? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons partycentrum op St. Cornelisplein 2 in Gastel.