Kinderpaintball: het ultieme kinderfeestje vol actie en plezier!

Met een kinderfeestje paintballen is natuurlijk te gek. Soldaatje spelen met een echt paintballgeweer is natuurlijk veel leuker dan met plastic speelgoed. Kinderen snappen het spel doorgaans snel en ze kruipen dan ook al gauw door het bos om de tegenstander ongezien te raken met een paintball.

Paintball voor kinderen is geschikt voor kids vanaf 7 jaar.

Veilig paintballen voor kinderen

Het belangrijkste bij kinderpaintball is natuurlijk de veiligheid van uw kind. Dankzij professionele beschermende kleding en maskers zijn uw kinderen veilig beschermd.

Daarnaast is er altijd een medewerker van de Cranehoeve in de buurt om toezicht te houden. Bij Kinderpaintball spelen de deelnemers 3 spelen en nog een speciaal verrassingsspel. Dit is topvermaak voor uw kinderen waar ze allemaal nog heel lang over na zullen praten!

Wij hebben alle benodigdheden

kinderpaintball_cranehoeve_01Naast beschermende kleding en maskers hebben we ook de paintballgeweren en verfkogeltjes. We raden u wel aan om uw kind kleding aan te doen die vies mag worden. Kinderpaintball spelen we in het bos en er kan natuurlijk altijd iets vies worden. De verf uit de paintballkogeltjes is op waterbasis en makkelijk af te spoelen.

Kinderpaintball: prijzen en mogelijkheden

  • 2 uur kinderpaintball | € 13,50 p.p.
  • 2 uur kinderpaintball inclusief frites, een snack en glas fris | € 19,00 p.p.
  • Elke deelnemer krijgt 30 paintballkogels, dit is in de praktijk voldoende
  • Dagen en starttijden: zaterdag en zondag om 11.00, 13.00, 15.00 en 17.00 uur

Reserveren of meer informatie?

Heeft u een vraag over een paintball kinderfeestje of wilt u reserveren? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in ons partycentrum aan St. Cornelisplein 2 in Gastel.