Indoor: ook bij slecht weer vermaakt u zich bij de Cranehoeve!

In Nederland is het soms gewoon slecht weer, daarom bieden we ook verschillende indoor activiteiten aan. Handig als het weer een buitenactiviteit niet toelaat, maar ook als u een uitje wilt plannen in regenachtige seizoenen.

Lasergame: veilig schieten op een beeldscherm

In onze lasergame schiet u op een groot projectiescherm. In de lasergame zitten verschillende spellen en simulaties en u schiet met levensechte lasergeweren. Dit is een uitdagend spel om te spelen. Reserveer vanaf € 7,50 per persoon!

De Cranehoeve schietsaloon

Naast laserschieten hebben we ook een indoor western schietbaan, net zoals op de kermis. Hoeveel punten haalt u? Deze activiteit kunt u ook combineren met het laserschieten. Reserveren vanaf € 7,50 per persoon.

Workshop paaldansen

In de workshop paaldansen leert u de basismoves van het paaldansen. Hoe u die leert? Door ze te doen natuurlijk! Voor u het weet hangt u als een volleerd paaldanser(es) in de paal om de moves in de praktijk te brengen. Deze actieve workshop is perfect voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsfeesten. U boekt de workshop paaldansen voor € 250,- per groep. Reserveer nu!

Nog meer indoor activiteiten

Naast de eerder genoemde activiteiten hebben we nog diverse indoor activiteiten. U kunt uw uitje in de Cranehoeve indelen zoals u zelf wilt. Maak een keuze uit onderstaande indoor activiteiten en u hoeft zich geen moment te vervelen!

  • Flipperen op de flipperkast
  • Nostalgisch tafelvoetbal
  • Karaoke
  • Klootslingeren
  • Spijkeren
  • Bierproefwedstrijd
  • Sumoworstelen

Reserveren of meer informatie aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u reserveren? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder. Naast binnen-activiteiten hebben we ook diverse activiteiten voor buiten!