Countrygolf: golf op de boeren-manier

Countrygolf of parcoursgolf is de laatste jaren enorm populair geworden. Met een echte houten klomp aan een stok legt u de holes op de countrygolfbaan met een grote bal in zo min mogelijk slagen af. Het spel is hartstikke leuk en levert regelmatig hilarische momenten op. Countrygolf is een ontspannend spel, dat garant staat voor een gezellige dag met vrienden, familie of collega’s.

Op weilanden golfen in de omgeving van Gastel

Voor boerengolf heeft u geen golfbrevet nodig. Iedereen kan meedoen. U gaat op uw eigen tempo over de golfbaan (weilanden) met uw speciale boerengolfclub. Het spel is geschikt voor kleine en grote gezelschappen die graag actief bezig zijn in de natuur.

Parcoursgolf: countrygolf op de familiefiets

Naast countrygolf bieden we ook parcoursgolf aan. Hierbij legt u het golfparcours af op de Jet Plezier, onze familiefiets voor 4 tot 6 personen. U fietst in de prachtige omgeving van Gastel en u heeft de vrijheid om zelf pitstops in te lassen. Zo geniet u van een hapje of drankje op een terras in de omgeving als u daar zin in heeft.

Countrygolf: prijzen en mogelijkheden

De prijzen van countrygolf zijn als volgt:

  • Boerengolf inclusief koffie en cake | € 8.50,- per persoon
  • Boerengolf op de Jet Plezier meermansfiets inclusief fietshuur | € 17,- per persoon
  • Jetplezier met parcourgolf € 12.00,-

Reserveren of meer informatie opvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van countrygolf of parcoursgolf? Laat een bericht achter of bel ons op 0495-496507. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in ons partycentrum aan het St. Cornelisplein 2 in Gastel.